Társaságunk szakított azzal a hagyománnyal, hogy ajánlatokkal jelentkezzen a felhasználóknál, mivel ezek többségére nincs is visszajelzés, ugyanakkor értékes időt vesz el a tényleges munkavégzéstől. Arra törekszünk, hogy a lehetséges üzleti partnereinkkel folytatott személyes konzultáció során adjunk részletes tájékoztatást üzletpolitikánkról, illetve kapjunk átfogó ismereteket beszerzési gyakorlatukról, aktuális és jövőbeni anyagellátási problémáikról, a keresett termékek köréről. Tapasztalatunk szerint ezt a módszert alkalmazva gyakrabban kapunk megbízást és az első sikeres szerződést újabb megkeresések követik.

A CHEMOPHARM Kft közvetítő export-import kereskedelmi tevékenységének minél magasabb szintű végzése érdekében elhatározta, hogy minőségirányítási rendszert hoz létre, és azt folyamatosan működteti. Kitűzött cél, hogy a vevői ellátás folyamatába beékelődő közvetítő kereskedelemi tevékenységek is ugyanazon a szinten kerüljenek végrehajtásra, mint a termékeket - alapanyagokat, félkészeket, kész - előállító tevékenységek. Az anyagáramlási láncban ne a kereskedelmi tevékenység legyen a gyenge pont. A termékek minőségi követelményei közül a gyártó által előállított minőség megóvása, a minőség megtartása kerül a működés középpontjába. A minőség-irányítási rendszer működésével szeretnénk elősegíteni, hogy a vevőink a gyártó által produkált minőségű termékeket határidőre, minőségromlás nélkül kapják meg.

<<vissza   tovább>>
Switch to English... e-mail küldése... főoldal főoldal cégismertető cégismertető aktuális kínálat aktuális kereslet kapcsolat kapcsolat partnereink partnereink