A CHEMOPHARM Kft. 1999. május 10-én kelt társasági szerződésben megfogalmazott célokkal és feltételekkel alakult. A társaság tulajdonosai 1980 óta foglalkoznak a vegyipari termékek külkereskedelmével, részben a termelő szférában (1980 - 1990 között az Észak-magyarországi Vegyiművek alkalmazottjaiként), részben pedig önálló kereskedelmi cégek keretében, mint résztulajdonos és alkalmazott (SeM TRADE Kft., INTRACHEM Kft.). A 2002. december 12-i cégbírósági végzés révén a CHEMOPHARM Kft. 10 éve áll ügyfelei szolgálatára.

A húszéves szakmai tapasztalat és a rendelkezésre álló adatbázisok alapján társaságunk készen áll arra, hogy partnerei számára gyors és megalapozott adatszolgáltatást biztosítson, ami kiterjed a felhasználó kutatás-fejlesztési célkitűzéseihez kapcsolódó beszállítói piackutatásra, a mindennapos termelési folyamatokhoz szükséges alapanyag-ellátásra, valamint a késztermékek értékesítését célzó piacfelmérések elkészítésére.

Társaságunk üzletpolitikájának meghatározó eleme a "felhasználó barátság". Ez azt jelenti, hogy minden esetben a felhasználó érdekeinek messzemenő figyelembevételével végezzük a megbízás alapján kapott munkát, melynek alapját a tízéves ipari szakmai múlt teremtette meg. A "felhasználó barátság" kiterjed arra, hogy mind a piackutatási, mind a napi külkereskedelmi tevékenységünk során annak tudatában járunk el, hogy a szolgáltatásunk konkrét kihatással lehet/van partnereink jövőbeni és jelenlegi termelési folyamataira.

tovább>>
Switch to English... e-mail küldése... főoldal főoldal cégismertető cégismertető aktuális kínálat aktuális kereslet kapcsolat kapcsolat partnereink partnereink